روداب

روداب

روداب

روداب

به رسم چندین ساله و نیکویی که در بین دانشجویان و توسط بسیج دانشجویی باب شده امسال هم دانشجویان سراسر استان خراسان رضوی خود را آماده می کنند تا پس از میهمانی خدا، میهمان خانه‌های سرشار از سادگی محرومانی شوند که چشم امیدشان به آبادانی این آب و خاک توسط فرزندان برومندش است.

 

مهدی بهرامی، مسئول سازندگی بسیج دانشجویی خراسان رضوی در خصوص اردوهای جهادی در سال جاری بیان داشت: با توجه به روال معمول و فعالیت‌های سنوات قبل امسال نیز با شروع فصل تابستان گروه‌های جهادی بسیج خراسان به نقاط محروم استان اعزام خواهند شد.

 

وی افزود: حوزه کاری ما در عرصه‌های عمرانی، کشاورزی، دامپروی، علمی، آموزشی، بهداشتی و درمانی خواهد بود و در این عرصه‌ها خواهران و برادران جهادی به فعالیت خواهند پرداخت.

 

بهرامی این دوره از سفرهای جهادی را متفاوت از دوره‌های قبل دانست و تصریح کرد: در این دوره تمام تلاش خود را به کار خواهیم برد تا مفهوم اقتصاد مقاومتی و جهاد اقتصادی را به عنوان محور اصلی کار خود ایجاد کنیم.

 

مسئول سازندگی بسیج دانشجویی خراسان رضوی از چهار طرح ابلاغی سازمان بسیج سازندگی استان خبر داد و افزود: چهار طرح ابلاغی پرورش مرغ بومی، پرورش ماهی، پرورش قارچ، و تولید و پرورش کود ورمی کمپوست از جمله فعالیت‌های جدید این دوره می‌باشد.

 

وی ادامه داد: جهت ایجاد این شرایط در روستاهای تحت پوشش خدماتی به گروه‌های اعزامی ارائه خواهد شد که جزئیات آن را با مراجعه به بسیج سازندگی و کارآمدسازی به سمع جهادگران خواهد رسید.


بهرامی زمان اعزام نیروها و گروه‌های جهادی را قبل از ماه رمضان اعلام کرد و بیان داشت: امکان این نیز وجود دارد که در ماه رمضان نیز اعزام نیرو داشته باشیم؛ اما وجه غالب اعزام‌ها پس از ماه مبارک تا هنگام آغاز سال تحصیلی جدید دانشجویی خواهد بود.

 

مسئول سازندگی بسیج دانشجویی خراسان رضوی  گروه‌های جهادی در سال گذشته را 120 گروه جهادی با ظرفیت حدود 5000 نفر دانست و گفت: در سال جاری به دلیل برخی مشکلات بودجه‌ای اعزام نیرو‌ها تا اندازه‌ای با تاخیر همراه شده است؛ اما ما همه تلاش خود را خواهیم کرد اعزام این سال از سال گذشته کمتر نباشد.

 

وی در خصوص محور‌های تحت پوشش خود در سال 92 گفت: نقاط محروم خراسان بویژه محورهای سرخس، رودآب، سبزوار، خواف، رشتخوار، تایباد، باخرز، حومه مشهد، خواف، قوچان، گناباد و کاشمر از نقاط تحت پوشش ما خواهد بود.

 

بهرامی با ابراز امید به حمایت مسئولان از گروه‌های جهادی بیان داشت: انتظار ما از مسئولان کشور بویژه دولت این است که با عنایت به رسالت ذاتی خویش در امر آبادانی کشور مساعدت لازم را با رزمندگان جهادی این مرزو بوم مبذول دارند.

 

 مسئول بسیج سازندگی دانشجویی خراسان رضوی بیان داشت: ضمن آنکه ارزش آموزش جهادگران قبل از اعزام بر هیچ کس پوشیده نیست همچون آموزش‌های لازم برای رزمندگان دفاع مقدس که قبل از اعزام به خط انجام می‌شد، امروز نیز برای حضور در جبهه‌های مقاومت اقتصادی و نیز سایر عرصه‌های بسیج سازندگی نیاز به آموزش جهادگران است که شایسته است در تقویت بودجه و اعتبارات در بین مسئولان دغدغه ایجاد شود.

 

دوست داریم مسئولان با روحیه جهادی پای کار باشند


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد در رابطه با مشکلات و موانع پیش روی کار گفت: از نظر نیروی پای کار مشکلی نداریم ولی آنچه که ما را ناراحت می کند این است که مسئولان با روحیه جهادی پای کار نمی‌آیند. بارها گفتیم که متولی اجرای اردوهای جهادی استانداری و دبیر اجرایی آن هم سپاه است؛ ولی از جانب استانداری برخی تصویبات جلسات اجرایی نمی‌شود.
 

وی افزود: بدتر از اجرایی نشدن مصوبات، آن است که مسئولان از پشت میزهایشان بلند نمی‌شوند و سری به مناطق محروم نمی‌زنند؛ در حالی که یک خبرگیری کوچک و بازدید چند ساعتی آنها از مناطق سبب دلگرمی زیاد مردم مناطق محروم می‌شود.


ناصری با اشاره به رفتارهای برخی مسئولان گفت: ما یک بار به حضور یکی از مسئولان رسیدیم و گفتیم: سری به روستایی که ما در آن خدمت می‌کنیم بزنید گفتند: من به شرطی می‌آیم که برایم هلی کوپتر آماده شود!


اثرات کم کاری فرهنگی در روستاها را بعدا می بینیم


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد به وضعیت فرهنگی نابسامان موجود در روستاها اشاره کرد و افزود: امروز در روستاهای ما مردم شدیدا نیاز به انجام فعالیت‌های فرهنگی دارند و اگر ما غفلت کنیم دشمنان از فرصت استفاده کرده و مقاصد خود را اجرا خواهند کرد.


وی در ادامه افزود: خیلی از روستاهای ما حتی روحانی و طلبه برای تبلیغ و ترویج احکام دینی ندارند و مسئولان هم توجهی نمی‌کنند و اثرات این بی توجهی در آینده گریبان گیر ما می‌شود، زمانی که این روستانشینان به شهرها مهاجرت کنند و به یک میلیون حاشیه نشین مشهد اضافه شوند عمق مشکلات مشخص می‌شود.


ناصری در پایان گفت: بحث اردوهای جهادی باید سر و سامان داده شود و این طور نباشد که یک گروه یک سال در یک منطقه و سال دیگر در منطقه دیگری فعالیت کند، بلکه باید هرگروه یک منطقه را انتخاب کند و حداقل سه سال آن جا را تحت نظارت و فعالیت خود قرار دهد و ارتباط خود را پس از اردوها نیز با روستا قطع نکند تا شاهد آبادانی بیشتر روستاهای مملکت مان باشیم.


«خبرگزاری دانشجو»

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی